Az olimpia sok pozitívummal jár

Elkészült a megvalósíthatósági tanulmány: a PricewaterhouseCoopers szerint mintegy 3000 milliárd forint többletjövedelem várható az országban.

2024 méteres futóversennyel üdvözölte Szeged a magyar olimpiát

A budapesti és a győri rendezvény után szombaton Szegeden, az Erzsébet ligetben folytatódott az a családi fesztivál sorozat.

Elérhetővé vált a teljes megvalósíthatósági tanulmány

A magyar olimpiai pályázatnak az összefogás és az átláthatóság, a becsületes munka és a nyílt szakmai párbeszéd, az érdemi konzultáció segíthet a legtöbbet – hangsúlyozta Fürjes Balázs, a 2024-es olimpia megrendezésére vonatkozó budapesti pályázat kormányzati felelőse.

  • 1
  • 2
  • 3

Friss Hírek

Áder János Thomas Bach-hal tárgyalt

Áder János Thomas Bach-hal tárgyalt

Áder János köztársasági elnök találkozott Thomas Bach-hal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével az ENSZ New York-i székházában szeptember 26-án. Az államfő előző nap részt vett a világszervezet fenntartható fejlődési csúcstalálkozóján. Az ENSZ kongresszusán a német sportdiplomata beszédet is mondott.

„Budapest önálló identitás

„Budapest önálló identitás"

Szeptember 16-án nyilvánosságra hozta a NOB a 2024-es olimpia megrendezésére pályázó városok hivatalos listáját. Elindult egy kétéves pályázati folyamat, melyben a Magyar Kormány, Budapest és a Magyar Olimpiai Bizottság kéz a kézben" dolgozik együtt - erről beszélt dr. Nagy Zsigmond, a MOB nemzetközi igazgatója hétfő este az M4 sportcsatorna Sport7fő című adásában.

Bach köszöntötte a pályázókat

Bach köszöntötte a pályázókat

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 16-án a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalosan elfogadta Budapest jelentkezését a 2024-es nyári olimpiai játékok megrendezésére. A magyar fővárossal együtt öt világklasszis város közd az esemény rendezésének jogáért. Thomas Bach NOB-elnök szerdán telekonferencián köszöntötte az öt pályázó várost – így Budapestet , majd válaszolt újságírói kérdésekre.

Vegyen részt Ön is a társadalmi párbeszédben!

Az olimpia mindannyiunk ügye! A Társadalmi párbeszéd az olimpiáért program azért indult, hogy minden magyar ember, minden érintett gazdasági, társadalmi szereplő és szervezet elmondhassa a véleményét, javaslatait az esetleges 2024-es magyarországi olimpiával, illetve hazánk kandidálásával kapcsolatban. 

Tegye meg Ön is!

Név * 
E-mail cím * 
Üzenet szövege * 

Adja meg a képen látható művelet eredményét: 

Facebook

 

Twitter

Visszaszámlálás

Téli YOG 2016 Lillehammer
Már csak
00
nap
van hátra
Vizes világbajnokság Budapest
Már csak
00
nap
van hátra
Nyári EYOF 2017 Győr
Már csak
00
nap
van hátra
Judo Világbajnokság
Már csak
00
nap
van hátra
Téli Olimpia Phjongcshang 2018
Már csak
00
nap
van hátra
Nyári YOG 2018 Buenos Aires
Már csak
00
nap
van hátra

Partnerszervezetek

Együttműködő partnereink